Wanted: Lead Developer/CTO

Laatste update op: 25 January 2018

Ben jij geïnteresseerd om als Lead Developer/CTO een conservatieve markt te disrupten? Ligo is een snel groeiende legal tech scale-up en is op zoek naar een enthousiaste RoR developer om het team te versterken! We make legal more fun.

Afbeelding1

Ligo

Ligo is een snelgroeiende legal tech scale-up die op een innovatieve manier ‘legal’ makkelijk, snel en betaalbaar maakt voor ondernemers. Met de combinatie van selfservice en marketplace platform veranderen wij de (conservatieve) juridische mark compleet. Met onze technologie zorgen we ervoor dat elke ondernemer voor een vaste prijs per maand op dagelijkse basis toegang heeft tot betaalbare juridische diensten (B2B subscription model). Voor een paar tientjes per maand hebben zij al een ‘all you can eat’ membership om alles gewoon goed te regelen voor hun bedrijf.

Wat ga je bij ons doen?

Wil jij impact hebben op een hele markt? En in een CTO rol de conservatieve juridische markt bestormen om jonge tot middelgrote bedrijven te helpen? Kom ons team versterken als jij die hands-on enthousiaste developer bent. You love Test-Driven Development en vindt het van belang om een product te maken van hoge kwaliteit. Maar je vindt het ook te gek om dingen te breken en snel te leren. We groeien hard en experimenten ook veel. Growth ideeën worden snel live gezet en getest, waar jij onderdeel van bent. Daarnaast zet je ideeën en feedback van gebruikers om te zetten naar toffe features.

Je krijgt een fantastische mogelijkheid om direct je eigen team te bouwen met een junior/medior developer en een UX designer/frontend developer!  Je spart verder veel met de CEO, growth hacker en sales manager binnen het Ligo team. Je interesseert je voor de hele stack, maar de balans ligt daarin meer op de back- dan op de frontend. Verder vind je het mooi om met een team te streven naar een bepaald doel, om onderdeel uit te maken van groeiende startup. Je komt in een enthousiast, jong en hard-werkend team te werken met een duidelijke visie en missie. Heb je de ambitie om als CTO een bedrijf tot enorme grote te bouwen? Dat kan bij Ligo! Persoonlijke ontwikkeling van onze team members is erg belangrijk en stimuleren we op diverse manieren.

Tech details

De stack van Ligo bestaat onder andere uit:

 • Ruby on Rails
 • Postgres-Database
 • Custom Coffeescript en Javascript componenten
 • JavaScript
 • Bundler
 • Grunt
 • Bower
 • Sass

Onze code coverage is 96% en we beginnen altijd met schetsen voor we iets bouwen. Voor we gaan developen, schrijven we een feature test en ontwikkelen dan snel nieuwe software. Doordat we zoveel automatisch getest hebben, hebben we enorme controle over wat we doen en veranderen. Daarnaast willen we op korte termijn over op Docker waar een begin mee is gemaakt!

Voor jou hebben wij:

 • Key positie binnen een enthousiast en snelle doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot vervulling rol van CTO
 • Mogelijk tot het bouwen van leading B2B platform dat een hele industrie gaat domineren
 • Mogelijkheid tot het opdoen van veel ervaring in korte tijd door overgang naar scale-up
 • Marktconform salaris
 • Uitzicht op aandelen
 • Werken bij B. Amsterdam, grootste startup ecosystem van EU met bar, tafeltennis, gym.

Lijkt dit je allemaal wel wat? Stuur dan een mailtje naar wendy@ligo.nl met je CV en motivatie. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Wendy Bogers via 020-3031043. We kijken uit naar je sollicitatie!

Het Ligo team

Oprichter & CEO van Ligo. Wendy is 7 jaar advocaat geweest, waarvan 5 jaar bij het internationale advocatenkantoor Baker & McKenzie. In de dagelijkse bedrijfsvoering streeft zij ernaar hoge kwaliteit juridische diensten toegankelijk te maken voor jonge tot middelgrote bedrijven.

Praat mee over dit onderwerp:

*