Wanted: Jurist

Laatste update op: 10 January 2018

Ben jij geïnteresseerd om als jurist met een conservatieve markt te disrupten? Ligo is een snelgroeiende legal tech scale-up en is op zoek naar een enthousiaste jurist met organisatie en commerciële skills om het team te versterken!

Afbeelding1

Ligo

Ligo is een snelgroeiende legal tech scale-up die op een innovatieve manier ‘legal’ makkelijk, snel en betaalbaar maakt voor ondernemers. Met de combinatie van selfservice en marketplace platform veranderen wij de (conservatieve) juridische mark compleet. Met onze technologie zorgen we ervoor dat elke ondernemer voor een vaste prijs per maand op dagelijkse basis toegang heeft tot betaalbare juridische diensten (B2B subscription model). Voor een paar tientjes per maand hebben zij al een ‘all you can eat’ membership om alles gewoon goed te regelen voor hun bedrijf.

Wat ga je bij ons doen?

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de juridische content van het platform. Dit loopt uiteen van contracten, blogartikelen, informatie op de website, legal whitepapers en de juridische advisering. De customer support is voor jou belangrijk vanwege de juridische advisering voor (startende) ondernemers. Hoge kwaliteit hierbij de rode draad die je nooit uit het oog verliest. Je vindt het leuk om met ondernemers in gesprek te zijn en continue te zoeken naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Daarnaast ben je in staat om wensen van onze klanten te vertalen naar een pragmatische oplossingen. Ligo werkt met vele notarissen en advocaten en jij onderhoudt deze samenwerkingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor operationele werkzaamheden en breng je structuur aan in werkprocessen. Er zijn altijd een aantal stagiaires die je ondersteunen en je vindt het leuk om hen aan te sturen. Er komen veel ad hoc werkzaamheden op je af, waardoor het vereist is dat je snel en efficiënt werkt. Je kan met gemak structuur aanbrengen in chaos en je mist nooit een deadline. Kortom, je bent een energieke duizendpoot met een solide juridische achtergrond! Je zal direct enorme doorgroeimogelijkheden hebben om Team Legal aan te gaan sturen.

Waar worden wij blij van?

Wij zoeken een enthousiast energiek persoon met een juridische achtergrond die het team komt versterken als Jurist. Dit ben jij:

 • Je hebt de studie Rechten afgerond (WO)
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de advocatuur of het bedrijfsleven
 • Je bent een regelaar en een closer
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Time management is jouw ding
 • Je bent georganiseerd, ambitieus, energiek, proactief, precies, flexibel, integer en commercieel
 • Je bent een teamplayer en kan mensen aansturen

Verder vind je het niet vervelend om in een tof startup gebouw te werken (wij zitten@B. Amsterdam) en geef je graag een highfive om successen te vieren.

Voor jou hebben wij:

 • Key positie binnen een jong enthousiast team waar je je eigen team kan uitbouwen (doorgroeien naar Legal Manager)
 • De ervaring van je leven om met een energiek jong team een bedrijf uit te laten groeien tot enorme omvang
 • Mogelijk tot het bouwen van leading B2B platform dat een hele industrie gaat domineren
 • Marktconform salaris en mogelijkheid tot aandelen
 • Werken bij B. Amsterdam, grootste startup ecosystem van EU met bar, tafeltennis, gym.

Lijkt dit je allemaal wel wat? Stuur een mailtje naar wendy@ligo.nl met je CV en motivatie. We kijken er naar uit! Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Wendy Bogers via 020-3031043.

Oprichter & CEO van Ligo. Wendy is 7 jaar advocaat geweest, waarvan 5 jaar bij het internationale advocatenkantoor Baker & McKenzie. In de dagelijkse bedrijfsvoering streeft zij ernaar hoge kwaliteit juridische diensten toegankelijk te maken voor jonge tot middelgrote bedrijven.

Praat mee over dit onderwerp:

*