Juridische tips en informatie om zorgeloos te ondernemen

Samenwerking met SignRequest

Posted by Wendy Bogers on 9-mei-2017 16:43:38
Wendy Bogers
Find me on:

Met zeer veel trots kondigen Ligo en SignRequest hun samenwerking aan!

 

ligosignrequest

Klanten van Ligo maken per maand duizenden contracten op maat met de handige tool van het Ligo-platform. Het gehele proces van een contract maken en deze uiteindelijk tekenen kan zonder techniek erg tijdrovend zijn: contract uitprinten, ondertekenen, inscannen en opsturen. Met de mooie koppeling die Ligo heeft met SignRequest is dit verleden tijd. Alle contracten kunnen met een paar klikken uitgestuurd worden naar alle relevante partijen en online ondertekend worden. Het is betrouwbaar, juridisch bindend en bespaart veel tijd. Daarnaast scheelt het bergen papier!

De juridische sector staat onder druk, bedrijven als Legal Robot maar ook technologische ontwikkelingen als Big Data en AI zijn de markt behoorlijk aan het verstoren. De vraag is niet of maar wanneer processen en diensten binnen de advocatuur en het notariaat verder gedigitaliseerd moeten worden om relevant te blijven in de markt.

Een recent onderzoek van Allen & Overy voorspelt dat de wereldwijde vraag naar online en andere niet-traditionele juridische diensten met 37% gaat groeien de komende vijf jaar. SignRequest´s award winning technologie helpt de juridische markt met het digitaliseren van workflows omtrent contractbeheer en digitaal ondertekenen. Onze toewijding aan de juridische dienstverlening begint zijn vruchten af te werpen en SignRequest wordt steeds vaker ingezet als platform ten behoeve van contractbeheer en distributie.

De digitale transformatie waar veel bedrijven een slag mee slaan begint vaak bij het elimineren van handmatige processen en de papierwinkel, zaken die tijdrovend en riskant zijn en niet per se klant vriendelijkheid uitstralen. Gelukkig merken we ook dat de juridische branche dit inziet. SignRequest en Ligo bundelen hun krachten om met technologie juridische processen efficiënter in te richten. Als gevolg daarvan kan iedere ondernemer voor een betaalbare prijs zijn juridische zaken goed en eenvoudig regelen.

Topics: Ligo, Ligo Nieuws