Ligo

Juridische tips en informatie om zorgeloos te ondernemen

Juridische scan voor ondernemers

Het nieuwe jaar is alweer even in gang, en dat betekent dat het tijd is voor goede voornemens! Wellicht wil je meer sporten of stoppen met roken, maar misschien verdient je onderneming ook wel een goed begin voor 2018. Het begin van een nieuw jaar is namelijk niet alleen de tijd voor goede voornemens, maar het is ook de tijd van wetswijzigingen. Mogelijk veranderen er allerlei wetten, waardoor jouw juridische situatie (drastisch) anders wordt. Een goed moment dan ook om te kijken of je geen onnodige juridische risico's loopt. Ligo heeft de oplossing voor jou om hier snel achter te komen: de Legal Checkup! Dit is een gratis scan om te kijken of jouw onderneming juridisch gezond is. Binnen een paar minuten doorloop je een aantal vragen en krijg je een rapportcijfer en actiepunten om aan de slag te gaan. Zo geven we je gratis advies, dat je kunt gebruiken om van 2018 een nóg succesvoller jaar te maken!

Start nu de Legal Checkup

Is jouw bedrijf juridisch optimaal beschermd?

Om problemen te voorkomen adviseren we je om elk jaar te controleren of je geen gaten hebt in de juridische bescherming van je bedrijf. Als ondernemer wil je juridische problemen zo snel mogelijk aanpakken, maar het liefst helemaal voorkomen. Als je dat doet, voorkom je namelijk (ernstige) problemen en daarmee lange procedures en hoge kosten. Ligo biedt met de Legal Checkup voor jou dé uitkomst! Binnen 5 minuten weet je of, en welke, juridische risico’s jouw onderneming loopt. Je vult online een korte vragenlijst in over je bedrijf, en vervolgens krijg je direct een legal health score in je dashboard. Zo weet je precies hoe je onderneming er juridisch voor staat. 

Ondernemingscheckup

Ondernemingscheckup

Start nu de Legal Checkup

Wat verandert er voor jou in 2018?

Wil je weten wat er precies in 2018 verandert voor ondernemers? Lees het in dit blogartikel dat we eerder schreven. Je kunt ook altijd advies inwinnen bij een van onze advocaten over bijvoorbeeld de nieuwe privacyregels die dit jaar in werking treden. Daarnaast staan onze Ligo juristen elke dag voor je klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020-3031043. Daarnaast zijn we elke dag van 9u tot 23u bereikbaar via onze online chat. Ook in het weekend.

Happy entrepreneuring!

Luc van der Ploeg

Jurist bij Ligo. Luc is verantwoordelijk voor de juridische advisering van ondernemers en draagt zorg voor de customer support. Hij begeleidt Ligo klanten bij oprichtingen en het maken van contracten en verbindt hen met de juiste advocaat.